TOURS

The Hague Bike Tour

Op deze tour neemt een ervaren gids u mee door Den Haag. De gids leidt u tijdens deze fiestocht over de mooie grote pleinen van Den Haag en neemt u mee door de kleine straatjes. We zullen langs schattige hofjes gaan, maar er zullen ook spannende verhalen worden verteld over de geschiedenis van Den Haag.

De binnenstad staat centraal in deze tour, maar we zullen ook langs de internationale zone en het Vredespaleis fietsen! Alle highlights komen vanzelfsprekend aan bod, maar ook de geheime plekken van Den Haag fietsen wij graag langs! Wist u bijvoorbeeld dat er achter het Mauritshuis een duistere geschiedenis schuilgaat? Of dat paleis Noordeinde niet als paleis was bedoeld?

Door middel van foto’s van de Haagse beeldbank houdt onze gids de tour levendig. Kortom, een tour voor jong en oud!

Nieuw; The Hague Bike Bite

Vanaf september 2017 presenteren wij met trots een nieuwe stop in onze tours! Wij zullen halverwege de tour stoppen bij The Dutch Souvenir Café! Vergeet elk beeld dat u had van Souvenir Shops en ontdek The Dutch! Met de speciale The Hague Bike Bite actie krijgt u een stuk ‘Haagse Hopjes Boterkoek’ of een stuk versgebakken appeltaart samen met een échte Haagse Cappuccino!

Wanneer u dit van te voren online reserveert bij uw boeking krijgt u dit voor de speciale prijs van €5,50!

Wanneer:  elke zaterdag om 10:00 een Nederlandse tour en zondag om 10:00 een Engelse tour

Waar: Heulstraat 13

Duur:  circa 3 uur

Prijs:  €24,50 voor volwassenen, kinderen in zitje €13,50, kinderen inclusief kinderfiets €19,50

 Al onze fietstochten zijn inclusief:

√ Ervaren gids     √ Fiets     √ Een Haagse versnapering
√ Regenponcho