TOURS

The Hague Bike Tour

Onze tours worden in binnen- en buitenland aangeraden door al onze gasten aan hun vrienden en familie! Op deze drie uur durende tocht ontdekt u de fascinerende geschiedenis van onze hofstad, maar onze gids neemt u natuurlijk ook mee langs de bruisende pleinen en de kleine steegjes die onze stad rijk is.

The Hague Bike Tours staat bekend om hun relaxte manier van rondleiden en voor de humor die onze gidsen maar al te graag verwerken in hun tours. Tijdens de tocht fietst u op comfortabele Gazelle fietsen (hét fietsenmerk van Nederland!) en onderweg geniet u ook nog eens van een lekkere Haagse snack.

Verwacht van ons geen saaie geschiedenislessen, maar juist een inspirerende en enerverende tour waar u Den Haag echt zult beleven. Wist u bijvoorbeeld, dat Den Haag het decor is geweest voor verschillende grote speelfilms? En wist u ook dat nu zo onschuldig lijkende tramhalte naast de Hofvijver ooit één van de bloederigste executieplaatsen van Nederland was? Dit en nog veel meer tijdens onze tours!

Wanneer:  elke zaterdag om 10:00 een Nederlandse tour en zondag om 10:00 een Engelse tour

Waar: Molenstraat 25

Duur:  circa 3 uur

Prijs:  €24,50 voor volwassenen, kinderen in zitje €13,50, kinderen inclusief kinderfiets €19,50

 Al onze fietstochten zijn inclusief:

√ Ervaren gids     √ Fiets     √ Een Haagse versnapering
√ Regenponcho