OVER ONS

Over The Hague Bike Tours
In 2017 begon de toen dertienjarige Brent Meelhuysen zijn allereerste bedrijf ooit. De medewerkers van de Kamer van Koophandel konden hun ogen haast niet geloven toen Brent binnenwandelde. De opening van Brent’s bedrijf The Hague Bike Tours was dan ook vaak te zien in de nationale- én internationale media. Een dertienjarige jongen die zijn eigen bedrijf start, dat kan toch helemaal niet?

Maar het kon wel! The Hague Bike Tours is inmiddels uitgegroeid tot het meest toonaangevende fietstour bedrijf van Den Haag! Onze jonge en enthousiaste gidsen zijn goed getraind om u als onze gast te laten onderdompelen in de fascinerende geschiedenis van Den Haag. De meest indrukwekkende gebouwen passeren de revue, maar onze gidsen houden er ook van om zelf humoristische anekdotes uit de stad te vertellen.

Verwacht van ons geen saaie geschiedenislessen, maar juist een inspirerende en enerverende tour waar u Den Haag echt zult beleven. Wist u bijvoorbeeld, dat Den Haag het decor is geweest voor verschillende grote speelfilms? En wist u ook dat nu zo onschuldig lijkende tramhalte naast de Hofvijver ooit één van de bloederigste executieplaatsen van Nederland was? Dit en nog veel meer tijdens onze tours!

Over Brent
Wellicht heeft u Brent wel eens op televisie langs zien komen of heeft u over hem gelezen in de krant. Dit kan allemaal erg goed, want het bijzondere verhaal van deze inmiddels zestienjarige ondernemer is veel onder de aandacht geweest.

Brent woont inmiddels al zestien jaar in zijn oh zo geliefde stad. Hij studeert sinds 2015 aan het Christelijk Gymnasium Sorghvliet en woont daar ook vlakbij in de buurt. Hij wordt veelal omschreven als een ondernemende geest waar het ondernemen al met de paplepel is ingegoten.

Brent heeft, buiten zijn grote liefde voor Den Haag, ook nog veel andere passies. Zo houdt hij enorm van reizen en is hij ook dol op skiën! Ook is Brent regelmatig te vinden op de verschillende golfbanen in Den Haag en het naastgelegen Wassenaar. Ook theater is een grote hobby van Brent, zo heeft hij ooit samen met een klasgenoot een eigen voorstelling gemaakt in de Koninklijke Schouwburg!

Praktische info

Als u op de volgende punten let, zorgen wij voor de rest:

Onze tour start elke zaterdag en zondag om 10:00 op de Heulstraat 13. Zorg ervoor dat u 10 minuten van te voren aanwezig bent. Wij staan ongeveer 20 minuten van te voren klaar om u daar te ontvangen!

Voor een versnapering tijdens de tour wordt gezorgd. Neem ook niet teveel spullen mee. Hoe minder u meeneemt, hoe minder u hoeft te dragen.

U kunt bij ons ter plekke betalen met uw betaalpas of contant.

Let goed op uw kleding, het is niet fijn om in korte mouwen te fietsen met regen.

Als uw groep groter is dan 10 man, willen wij u verzoeken te boeken via groups@thehaguebiketours.nl