OVER ONS

The Hague Bike Tours staat onder leiding van de jongste ondernemer van Nederland: Brent Meelhuysen. Een jongen die inmiddels al 13 jaar in Den Haag woont en er ook vaak met de fiets door heen rijdt. Toen hij in 2016 op het idee kwam om gids te worden liet hij zich door niets en niemand in de weg staan! Daar was ineens in april 2017, The Hague Bike Tours.

The Hague Bike Tours staat bekend om zijn relaxte manier van rondleiden. Op een unieke fietstocht laat Brent je de stad zien waarbij hij vaak op humoristische wijze de verhalen vertelt over de stad waar hij zo graag rondfietst. Brent zijn motto? ‘Den Haag is geweldig, het is alleen maar mijn taak om dat te laten zien!’

Praktische info

Als u op de volgende punten let, zorgen wij voor de rest:

Onze tour start elke zaterdag en zondag om 10:00 op de Heulstraat 13. Zorg ervoor dat u 10 minuten van te voren aanwezig bent. Wij staan ongeveer 20 minuten van te voren klaar om u daar te ontvangen!

Voor een versnapering tijdens de tour wordt gezorgd. Neem ook niet teveel spullen mee. Hoe minder u meeneemt, hoe minder u hoeft te dragen.

U kunt bij ons ter plekke betalen met uw betaalpas of contant.

Let goed op uw kleding, het is niet fijn om in korte mouwen te fietsen met regen.

Als uw groep groter is dan 10 man, willen wij u verzoeken te boeken via groups@thehaguebiketours.nl