GROEPEN/PRIVÉ

Ook voor grote groepen staan wij klaar! Als u juist met een heel klein groepje zonder andere erbij wilt fietsen bent u ook aan het juiste adres! Samen met u kunnen wij de tour helemaal aanpassen zoals u dat wilt! Denk aan een lekkere lunch in het midden van de tour of een ‘Haags bakkie pleur’ in één van de vele cafés!

Let op: al onze prijzen voor groepsboekingen geven wij exclusief btw.

 Groepen

Als u met meer dan 10 personen een tour door Den Haag wilt maken kunt u deze boeken via groups@thehaguebiketours.nl. Samen met u kunnen wij de tour helemaal op uw wensen afstemmen en zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring! Als u groep groter is dan 15 personen zullen wij meerdere gidsen inzetten!

Een groepstour met The Hague Bike Tours is superleuk voor bedrijfsuitjes, teambuilding of gewoon met een gezellig clubje vrienden! Laat het ons weten als u speciale wensen heeft en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag krijgt!

 Privé

Voor privétours bent u bij ons aan het juiste adres! Als uw groep kleiner is dan 10 man, maar u wilt niet met andere mensen in een groep, dan is een privétour de perfecte keuze voor u! Samen met u kunnen wij de tour helemaal aanpassen zoals u dat graag wilt! Voor meer informatie en reserveringen, mail dan naar private@thehaguebiketours.nl

Laat het ons weten als u speciale wensen heeft en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag krijgt!