Opening in Corona tijden

Goed nieuws!

The Hague Bike Tours gaat weer open! Uiteraard gaat dat in deze uitdagende tijden niet zonder slag of stoot. Om de fietstochten voor u én onze gidsen zo veilig mogelijk te maken hebben wij hiervoor een aantal aanpassingen gedaan.

De aanpassingen zijn allemaal onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in de richtlijnen opgegeven door het RIVM of de Rijksoverheid.

Wanneer gaan wij open?

The Hague Bike Tours zal zijn fietstochten weer hervatten vanaf 1 juni. Echter is het zo dat de eerste fietstocht gepland staat voor zaterdag 6 juni. Dit zal dus de officiële eerste fietstocht zijn.

Wie kan boeken?

Onze fietstochten zijn vanaf 1 juni weer voor iedereen te boeken. Wij fietsen met maximaal 8 deelnemers per groep en daarbij 1 gids. Het is gewoon toegestaan om in tweetallen te boeken of zelfs alleen. Wij zullen dus niet enkel werken met enkel privétochten en/of groepstochten. Deze zijn uiteraard ook gewoon te boeken, maar tot aan de verdere versoepelingen zullen dit ook groepen van maximaal 8 deelnemers zijn.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren gaat makkelijk en eenvoudig via onze site. De beschikbaarheid is in ons boekingssysteem aangepast naar 8 plaatsen, dus als er nog beschikbaarheid aangegeven staat op onze website, dan bent u verzekerd van een plekje!

Telefonisch reserveren of via de e-mail is ook mogelijk. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de contactpagina.

Aanpassingen tijdens de tochten

Tijdens de tochten zijn er logischerwijs enkele aanpassingen die wij in acht zullen nemen. Deze zijn hieronder te vinden:

1. Bij (milde) klachten die eventueel zouden kunnen duiden op het dragen van het Coronavirus, is het niet toegestaan deel te nemen aan de activiteiten van The Hague Bike Tours.

2. Voorafgaand aan de tour zullen wij met u een checkgesprek voeren. Hier zullen onze gidsen u mondeling vragen of u inderdaad verklaart in goede gezondheid te verkeren.

3. Tijdens de tour houden wij ons constant aan de anderhalve meter norm die is opgegeven door het RIVM. Deze maatregel geldt uiteraard niet voor huishoudens onderling die deelnemen aan een activiteit.

4. Alle deelnemers verzamelen zich maximaal 5 minuten van tevoren bij het opgegeven startadres van de fietstour. Eerder komen is niet gewenst in verband met de werkzaamheden van ons personeel ter voorbereiding van de tour.

5. Het dragen van een mondkapje tijdens de tour is niet verplicht, maar wel raadzaam. Onze gidsen zullen tijdens de tour een niet-medisch mondkapje dragen.

6. Onze gidsen zullen u voorafgaand aan- en na afloop van de tour niet de hand schudden. 

7. Het is alleen mogelijk met pin te betalen en het liefst vragen wij u gebruik te maken van een contactloze manier van pinnen. Wij vragen u eventuele fooien aan onze gidsen bij te pinnen.

8. De fietsen worden voorafgaand aan de tour grondig gedesinfecteerd door ons personeel. Het is alsnog raadzaam handschoenen mee te nemen op de fiets, maar wederom is dit niet verplicht. Tijdens de tour nemen wij voldoende desinfectiemiddelen mee om eventueel tussentijds uw fiets opnieuw te desinfecteren.

9. Gedurende de tijden van ‘social distancing’ zullen wij tijdens onze tours geen pauzes houden. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

10. Wij vragen u de instructies van ons personeel te allen tijde op te volgen. De gidsen zijn er om u een mooie ochtend en/of middag te bezorgen en wij vragen u dan ook hen met respect te behandelen. Het negeren en/of niet opvolgen van de regels kan leiden tot directe verwijdering uit de tour.

Tot slot

Wij danken u voor uw oprechte steun in deze uitdagende tijden. De talloze hartverwarmende berichten die wij, vooral via de mail, hebben mogen ontvangen doen ons oprecht goed.

Wij zien er erg naar uit u weer te mogen ontvangen. Onze gidsen staan te popelen om u de prachtige hofstad weer te laten zien.

Mochten er nog vragen zijn, twijfel dan niet contact met ons op te nemen!