Recensies

Wij vinden het altijd leuk als mensen een recensie achterlaten na onze tours! Dit is altijd voor onze gidsen een leuke waardering voor het werk wat ze leveren en wij laten ze dan ook graag aan iedereen lezen! Recensies om trots op te zijn!

Nicole Cardinaels – ★★★★★
Wat hebben wij genoten van de enthousiaste “Julie” die ons gister per fiets meenam door Den Haag. Wat een enthousiasme. Chapeau voor deze jongedame… erg leuke en enthousiaste meis die ons het ander Den Haag heeft laten zien !!! Dikke 10 !!!

Daniëlle Heijgele – ★★★★★
Gisteren genoten van deze super leuke fietstocht door Den Haag. We zijn door jullie enthousiasme en informatie een stuk wijzer geworden van de historie van Den Haag. Ook zijn we op plekken geweest waar we zelf nooit zouden zijn heen gegaan. Heel bijzonder dat een jongeman van 14 jaar dit bedrijfje op touw heeft gezet… Brent, maar zeker ook jouw mede gidsen bedankt voor deze leuke ervaring!!! We zullen het zeker iedereen aanraden….

Deborah Zweegman – ★★★★★
Zaterdag 14 oktober fietstour door den haag gedaan en het was erg leerzaam en leuk! Erg goed gedaan!!

Ria Kaplany – ★★★★★
Vrijdag 30 juni 2017 met ons gezin met The Haque Bike Tours door Den Haag gefietst. Brent was er zelf niet maar had voor een fantastische gids gezorgd. Margot nogmaals hartelijk dank. Wij ouders en 2 dochters van 23 en 26 hebben genoten en raden deze fietstocht door Den Haag met heel veel informatie van harte aan. De nieuwe fietsen zijn super voor deze tocht!

Inja Stip – ★★★★★
Erg leuke, leerzame en originele verkenning van Den Haag! Aanrader!

Afke Bosma – ★★★★★
Brent was voor ons een super entousiaste gids. Zeker een aanrader!

Anoniem – ★★★★★
Uitstekend verzorgde fietstocht. Verhaaltjes, drankjes en hapjes alles was voorzien. Alle fietsen zijn goed verzorgd. Uitleg was duidelijk en goed verstaanbaar en heel leuk gebracht door Brent en zijn 2 assistenten. Een aanrader!

Cock – ★★★★
Onze gids Julie wist erg veel te vertellen. Ze was duidelijk enthousiast over stad en bracht dat goed op ons over. Organisatie en de fietsen zijn van prima kwaliteit. We raden het zeker aan als je meer van den haag wilt zien.

N. Willems – ★★★★★
Met 10 volwassenen de tour van Brent en zijn collega Floris gedaan en het was een super leuke ervaring! De fietsen zijn goed, route is leuk en leerzaam en de jonge heren weten enthousiast veel over de stad te vertellen. Absolute aanrader om Den Haag op een leuke manier te leren kennen!

Jennka – ★★★★★
De jonge ondernemer/scholier Brent leidde ons met veel flair door ‘zijn’ stad. Hij geeft veel informatie met een onvervalst Wassenaars accent. Hij weet een goede balans te vinden in het vertellen van feitjes en het creëeren van een gezellige sfeer. We hebben ons uitstekend vermaakt en het één en ander geleerd over Den Haag en z’n geschiedenis. Niks mis met de fietsen, die zijn keurig onderhouden. Een aanrader.

Irmgard – ★★★★★
Brent Meelhuysen weet met zijn kennis over Den Haag en zijn enorme bevlogenheid iedereen te inspireren. GENOTEN met hoofdletters van de fietstour en zijn enthousiasme.

Anke – ★★★★★

Ik was met mijn gezin met 3 kinderen (13, 15 en 17 jaar). Het was een hele leuke rondleiding m.n. de hofjes vonden wij erg leuk. De jonge gids (14 jaar) sprak de kinderen erg aan en hij deed dit super enthousiast.
Marion – ★★★★★
Vorige week een geweldige,gezellige tourtocht gehad door Den Haag.Prachtig en wat hebben we genoten hoe onze 14 jarige gids met zoveel kennis en plezier alles uitlegde.In 1 woord SUPER!!